Most, hogy Timi ruháin (legalábbis egy részén) ilyen szépen átküzdöttem magam, a sokféle rendszerezési lehetőség közül a következőre szántam el magam: 

iratos szekrényem meghatározott 3 polcának teljes kiürítése --> rend kitalálása --> szelektálás és visszapakolás

A baj az, hogy nagyon sok témakörben gyűjtögetek dolgokat, mint például: 

- személyes feljegyzések: naplók (időnként rámjön a naplóírás, amikor persze a korábban elkezdettet nem találom a káoszban, így van vagy 4-5 alig pár lapra írt naplóm...) és (élet)tervezgetések (önismeret jelszóval végzett feljegyzések)

- "munka": ez nem igazából munka, de a szakmai blogommal kapcsolatos dolgok vagy a webtanfolyam jegyzetei is idekerültek

- háztartási kézikönyv: ennek két fajtája van, az egyik, ami a tisztaságról szól, a másik, ami a mindennapjaimat rendszerezi - persze nincs kész, egyik sem, de jól haladok...

- baba-mama témájú gyűjteményem

- stílussal, öltözködéssel, sminkkel és hasonlókkal kapcsolatos újságkitépések

- komoly diéta, mozgás, fogyókúra témájú gyűjteményem

- recept-hegyek, amik arra várnak, hogy valaki végre már megfőzze őket...

- és még nem szóltam a lakással kapcsolatos nyilvántartásokról, a személyes nyilvántartásokról, és még sok minden másról (hogy később is legyen miről írnom ;-)

A három polc kipakolását és újrapakolását egy fél este és egy fél reggel alatt be is fejeztem. Volt mellettem egy szemetes, egy "nem tudom mi lesz vele" táska és egy "van helye, de most nem oda teszem" doboz is.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendalelkem.blog.hu/api/trackback/id/tr272250476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása